Landgoed Tenaxx vanaf vandaag online!

  • door:
  • op:
  • tags:

Landgoed TenaxxMorgen 7 mei 2016 is de grote opening van het Dinopark op Landgoed Tenaxx in Wedde. Wij zijn benaderd om de website in zeer korte termijn te realiseren met als doel een duidelijke informatieve website voor zowel volwassenen als kinderen, waarbij het kinder-gedeelte speels en uitnodigend moet zijn en het volwassen gedeelte zakelijk. Om deze reden hebben we besloten om de website in twee gedeelten te splitsen.

Dino’s in de provincie Groningen

Landgoed Tenaxx is te vinden in Wedde in de provincie Groningen. Het dertig hectare park is in handen van voormalig hoogleraar Wouter Oudemans. Het park bestond al uit een arboretum (bomenpark) waar duizend verschillende boomsoorten staan. Vanaf 7 mei zal dit dus uitgebreid worden met grote dinosauriërs.

WordPress website met twee gezichten

Om beide doelgroepen goed aan te kunnen spreken is de website gesplitst in twee gedeelten. Het volwassen gedeelte is meer zakelijker ingericht terwijl het kindergedeelte juist meer speelser is ingedeeld. Je kunt de afbeeldingen in dit bericht bekijken of naar onze portfoliopagina te gaan, maar beter is om de website zelf eens te bezoeken op www.landgoedtenaxx.nl!

De huidige website zal in de komende tijd verbeterd gaan worden. Dus ben je geïnteresseerd in dino’s? Houd de website dan in de gaten of neem eens een kijkje bij Landgoed Tenaxx.

Kinderversie
Kinderversie
Zakelijke versie
Zakelijke versie

Snel online met WordPress?

Wil je ook snel online met een WordPress website en wil je een betrouwbare en meedenkende partij? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen wij je verder helpen!