Verbeterde hosting met nieuwe server & SSL afhandeling geoptimaliseerd

  • door:
  • op:
  • tags:

De nieuwe server draait en alle websites zouden nu nog sneller moeten draaien! Vorige week hebben wij alle websites verhuist naar een nieuwe, snellere en stabielere server. De “oude” server was inmiddels alweer bijna 5 jaar oud. Ook is de veiligheid van deze server enorm opgeschroefd naar de laatste methodes en is SSL geoptimaliseerd.

Om toch een goede kwaliteit te blijven garanderen hebben wij besloten om alles op een nieuwe server te zetten. Deze is speciaal ingericht om onze eigen websites goed te draaien. De server is zodanig ingericht dat deze geoptimaliseerd is voor ons eigen framework, WordPress en OpenCart.

Ook hebben wij de server geoptimaliseerd voor het gebruik van SSL certificaten! Het resultaat is te zien in de bijgevoegde afbeeldingen.Deze test controleert of de server voldoet aan een aantal eisen. Maakt de server nog gebruik van zwakke encryptie? Is de server kwetsbaar voor bekende lekken? Is het certificaat goed geïnstalleerd? Zijn er diverse opties aanwezig die het certificaat controle proces versnellen? Wij hebben hier een A+ ranking voor gekregen en voldoen momenteel aan de strengste normen wat de veiligheid ten goede komt.

Zelf eens het resultaat testen? Doe de test op https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=nijm.nl

nijm.nl-ssl-a+