Computer Reparatie / Installatie

Wij zijn niet alleen bezig met websites maar hebben ook veel ervaring met computers en beveiliging. Heb je momenteel problemen met je laptop of computer dan helpen wij je graag.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van software fouten, het nalopen van een correcte werking van het systeem en het opschonen van een besmet systeem. Ook kunnen wij voor u software installeren.

Het verstandig om de computer regelmatig op te schonen of een keer een herinstallatie te doen van het systeem. Hiermee zorg je dat het systeem snel blijft functioneren.

Tarief voor het nakijken van de computer of laptop

Het tarief dat wij vragen voor het installeren of repareren is afhankelijk van het probleem.  De tarieven die wij hanteren zijn als volgt:

Onderzoekskosten (= start tarief) € 30,00
Reparatie per uur € 60,00
Windows herinstallatie € 80,00
Computer/laptop APK € 60,00 per jaar

LET OP: Prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Onderzoekskosten: Allereerst zullen wij onderzoeken wat er aan de hand is. Op basis van de uitkomst maken wij een vrijblijvende offerte. Indien deze offerte akkoord is zullen de onderzoekskosten komen te vervallen. Indien je afziet van de reparatie betaal je alleen de onderzoekskosten. Wanneer wij het probleem niet denken te kunnen oplossen vervallen de kosten, dit valt onder ons No-cure No-pay beleid.

Reparatie per uur: In de offerte zullen we aangeven hoeveel uren wij ongeveer bezig zijn. Wij brengen nooit uren achteraf in rekening maar laten alles van te voren weten.

Windows herinstallatie: Wij installeren Windows en de volgende onderdelen indien gewenst: Virusscanner (betaald of gratis versie), PDF Reader, Hardware drivers en Windows updates. Op verzoek installeren wij ook andere software zoals bijvoorbeeld e-mail echter dient dit correct aangeleverd te worden.  Wij maken voordat wij beginnen altijd een back-up van alle belangrijke bestanden die wij meegeven op de opnieuw geïnstalleerde versie.

Computer/laptop APK: Bij het afnemen van onze computer/laptop APK service kun je op 1 moment in het jaar één computer of laptop door ons laten controleren. Wij zullen dan het systeem onderzoeken op een aantal vaste checkpunten en laten je weten wanneer het weer tijd wordt om het systeem na te kijken:

  • Verwijderen van stof
  • Controle van onderdelen
  • Controle geïnstalleerde software
  • Opschoning harde schijf
  • Updaten van programma
  • Verwijderen van ongewenste programma’s
  • Windows update

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer details via het contactformulier.

Datum 11 juli 2016 Nijm Webdesign & Hosting

Reacties zijn gesloten.