Direct naar de inhoud.
Goedkope Verandas

Goedkope Verandas

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 24 feb 2015
  • tags:

Goedkope Veranda’s is een jong bedrijf dat veranda’s van het merk Gardendreams verkoopt. Hiervoor hebben wij een frisse website ontworpen in samenwerking met de klant. Het doel van de website is om een indruk te geven van kwalitatieve en goedkope veranda’s die geleverd kunnen worden en natuurlijk moest het mogelijk zijn om op een eenvoudige manier een offerte aan te vragen.

Ook hebben wij Twitter en Facebook voor Goedkope Veranda’s aangemaalt met een koppeling tussen beide: https://www.facebook.com/pages/Goedkope-Verandas/ en https://twitter.com/InfoVeranda

De website is hier te bekijken: www.goedkopeverandas.nl

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

Nijm Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce