Direct naar de inhoud.
MKB5

MKB5

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 29 dec 2015
  • tags:

Voor MKB5 hebben wij de oude website vernieuwd en omgezet naar een frisse rustigere website waar de kleuren van het logo in verwerkt beter tot zijn recht komen. De oorspronkelijke website is gebouwd in WordPress maar is in de jaren nooit ge-update. Wij hebben daarom de website volledig ge-update naar de meest recente versie en de lijst met plug-ins opgeschoond.

De website van MKB5 draait nu mee in ons automatische updatesysteem dat er voor zorgt dat alles door ons ge-update blijft. Deze dienst zit tegenwoordig in ons hostingpakket, omdat het belangrijk is alles zo veilig mogelijk te houden. Het niet updaten van websites is de nummer één reden waarom websites gehackt worden.

Hieronder het resultaat:

MKB5 oud
De oude website van MKB5
MKB5 redesign
Nieuwe website MKB5

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

Nijm Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce