Website Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal vernieuwd

  • door:
  • op:
  • tags:

Schoonheidssalon Mislah BloemendaalSinds vandaag is de website van Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal uit Groningen vernieuwd. De oude website had helaas wat mankementen en werd niet goed gevonden door Google.

Deze nieuwe website is mobielvriendelijk en eenvoudig in beheer. Ook maakt de website nu gebruik van vriendelijke url en een betere SEO techniek die op langere termijn de vindbaar moet gaan verbeteren.

Wat hebben wij gedaan voor Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal?

Voor de schoonheidssalon hebben wij met spoed (binnen één week) een basis WordPress website gebouwd. Hierin hebben wij de bestaande teksten overgezet en tevens wat zoekmachine optimalisatie uitgevoerd. Ook bleek dat haar Google Maps vermelding nog naar een oude locatie verwees. Hiervoor hebben wij een wijziging aangevraagd bij Google.

Doordat dit een spoedklus was heeft Mislah gekozen voor een basis WordPress website. Dit houdt in dat wij gebruik maken van een door ons ontwikkelde standaard template. Hierin zitten de laatste technieken verwerkt zoals microdata, responsive design en een door ons geschreven cachingmodule.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk eens op www.mb-skincare.nl.

Ook overstappen met behulp van onze spoedservice?

Heb je ook een oude website en wil je net als Mislah de huidige site met spoed overzetten naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.