Direct naar de inhoud.

Server onderhoud op 19 juli vanaf 22:30

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jul 2016
  • tags:

Op 19 juli zal de server weer volledig bijgewerkt worden naar de laatste versie. Het kan zijn dat de websites van 22:30 tot 22:45 iets minder goed bereikbaar zijn. Naar verwachting zal er verder geen downtime zijn en zal alles gewoon blijven werken.

Welke server updates worden er uit gevoerd?

Allereerst zullen we Apache update met de laatste security fixes. Apache is de webserver die de websites draaiende houdt. Doordat deze update doorgevoerd moet worden kan het dus zijn dat de websites enkele seconden/minuten minder goed bereikbaar is.

Daarnaast zullen enkele secundaire modules geupdate worden naar de laatste versies. Denk hierbij aan libpng, libjpg, freetype et cetera.

Waarom doen wij deze updates?

Wij zijn een full-service hostingpartij en willen bij onze hostingabonnementen zorgen dat alles up-to-date blijft om zo veel mogelijk de veiligheid te kunnen waarborgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce