Stichting Dierenpiramide kiest voor onze WordPress hosting

  • door:
  • op:
  • tags:

Stichting DierenpiramideDe bestaande website van Stichting Dierenpiramide is sinds deze week verhuist naar onze WordPress hostingpakket. We hebben de website een volledige update gegeven en beveiligd. Ook hebben we de website zoekmachine vriendelijker gemaakt door onder andere de urls leesbaar te maken en gebruik te maken van de Yoast SEO plugin. Deze laatste plugin geeft de beheerder van de website extra richtlijnen bij het schrijven van artikelen.

Wat is Stichting Dierenpiramide?

Stichting Dierenpiramide is een stichting die zich specialiseert in de opvang en de verzorging van thuisloze of beschadigde huisdieren die elders niet terecht konden. Wil je meer weten over de werkzaamheden van deze stichting? Neem dan eens een kijkje op hun website: www.dierenpiramide.nl

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze WordPress hosting?

Heb je ook een WordPress website en heb je geen zin om constant bezig te zijn met het updaten en beveiligen van je website? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!