Direct naar de inhoud.

Partners

Wijzelf zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops en maatwerk webapplicaties. Ook kennen wij de code van WordPress websites door en door en kunnen daardoor alles bouwen zoals jij dat wilt. Tevens weten we all ins en outs van een goed hosting platform en SEO. Maar naast websites ben je misschien ook op zoek naar bijvoorbeeld drukwerk en Google Ads campagnes. Hiervoor werken wij veel samen met onze partners. Zij zijn ook gespecialiseerd op hun vakgebied waardoor samen tot het best mogelijke eindresultaat kunnen komen.

We hebben regelmatig contact met deze partners in lopende opdrachten en overleggen vaak hoe we tot het beste resultaat voor onze klanten kunnen komen.

Partners

Puuridee

Solution Online

Vormmedia

De Onliner

Bureau Grafique

XLX Designz

MetJorge

Primaprent & NP Perspectief

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

NIJM Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce