Villa ProCtrl nu actief op onze WordPress Hosting

  • door:
  • op:
  • tags:

De website van Villa ProCtrl is vandaag over gezet naar onze WordPress hosting omgeving. De website werd als zeer traag ervaren en voor ons de opdracht om dit te optimaliseren. Ook gaf de website enkele fouten met plug-ins en werd ons gevraagd of wij hier eens in wilden duiken.

Automatische updaten van WordPress

De site bevat aardig wat plug-ins. Hiervan hebben wij enkele niet gebruikte of niet correct werkende geschrapt en een aantal betrouwbare plug-ins toegevoegd. Deze houden wij tevens up-to-date om zo de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Wij letten bij het kiezen van plug-ins altijd op de kwaliteit van de code, gebruikerservaringen, laatste update datum en hoe vaak een plug-in gebruikt wordt.

Optimalisatie voor Villa ProCtrl

Bij onze overstapservice verzorgen wij de beveiliging en helpen wij bij het optimaliseren van je website. Enkele zaken die wij voor Villa ProCtrl hebben gedaan:

Doordat de website in eerste instantie voor een ander domeinnaam was gebouwd stonden er door het hele systeem verschillende urls, waardoor soms pagina’s niet correct getoond werden. Dit leidde tot verwarring (villa-proctrl.nl, villaproctrl.com, villa-proctrl.com). Wij hebben er voor gezorgd dat er één hoofddomeinnaam actief is. De rest verwijst op een zoekmachine vriendelijke manier door naar dit hoofddomein.

Ook overstappen?

Heb je ook een WordPress website en ben je op zoek naar een betrouwbare partij die ondersteuning biedt en helpt bij het configureren en beveiligen van je website? Neem eens een kijkje op onze WordPress Hosting pagina en neem eens vrijblijvend contact met ons op.