Direct naar de inhoud.

Dutchframe wordt Nijm

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Dutchframe-Wordt-Nijm7 april 2016 – Doordat het huidige Dutchframe CMS systeem zijn uiterste houdbaarheidsdatum bereikt is heeft men besloten alles over te laten zetten naar Nijm Webdesign & Hosting. Dutchframe is een onderdeel van ProCtrl. De kern activiteiten van ProCtrl zijn niet meer Dutchframe Internetmarketing. ProCtrl is volledig Villa ProCtrl geworden en houdt zich bezig met presentatie meubilair.

Wat betekent dit voor de bestaande Dutchframe klanten?

In principe niet veel. Wij gaan ervoor zorgen dat de huidige website over gezet wordt op het CMS van WordPress waar wij gespecialiseerd in zijn. Voordelen ten opzichte van het Dutchframe CMS is dat deze ook blijft draaien op de huidige PHP versie en deze voldoet aan de eisen van hedendaagse websites.

Zodra je website omgezet is naar een WordPress omgeving zullen wij de inloggegevens toe mailen. WordPress spreekt over het algemeen voor zich maar mocht je toch graag uitleg willen dan kan dit telefonisch of bij ons op kantoor aan de Tinnegieter 33 te Stadskanaal.

De planning is om alle verhuizingen voor 1 mei 2016 rond te hebben. Komt dit voor jou niet goed uit neem dan even contact op om een afspraak te plannen. Na 1 mei zal het CMS van DutchFrame niet meer werken en zal de site dus niet ge-update kunnen worden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Indien je momenteel een website hebt dat op Dutchframe draait, dan zult je deze week nog een brief ontvangen. Hierin staat precies beschreven welke stappen ondernomen gaan worden en welke opties er zijn. Het huidig contract blijft gewoon geldig maar zal in de toekomst uit naam van Nijm Webdesign & Hosting verstuurd worden. Ook kun je met vragen of problemen altijd gebruik maken van onze helpdesk.

Het omzetten van de website is volledig GRATIS

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het verhuizen en het ombouwen van de websites. Ook zullen reeds gefactureerde diensten die betaald zijn geldig zijn bij ons. Dit betekent dat wanneer er voor dit jaar betaald is de factuur van ons pas volgend jaar komt.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op!

Ben je klant bij Dutchframe en heb je vragen of opmerkingen over deze overname? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar en zullen er alles aan doen de goede service van Dutchframe voort te zetten.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce