Direct naar de inhoud.

Website

Op zoek naar een professionele website die op alle schermen goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zullen samen met je tot een professioneel ontwerp komen en daarbij advies geven hoe je jouw website in kunt zetten. Dit advies is zowel handig voor de zoekmachine vriendelijkheid van je website maar juist ook voor de uiteindelijke gebruikers. Wanneer je website namelijk goed en nuttig is voor de gebruiker zul je automatisch goed scoren in Google.

Website in WordPress

werking website wordpress
werking website WordPress

Wij werken voornamelijk met WordPress websites. Hiervoor hebben wij ons eigen framework geschreven waarmee wij jouw wensen kunnen vertalen naar een website. Er zijn geen beperkingen! Zo hebben wij een eigen makelaarsmodule, een portfoliomodule en ledenmodule geschreven. Meer over onze hostingdiensten lees je op onze webhostingpagina.

Tevens geven wij advies voor de te gebruiken plug-ins en als je kiest om de website bij ons onder te brengen zullen wij deze zelfs updaten! Hierdoor ben je gegarandeerd van een altijd up-to-date installatie.

Informatie over websites en de opties

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van je eigen website bij ons? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op en wellicht kunnen wij je verder helpen.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

NIJM Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce