Website

Op zoek naar een professionele website die op alle schermen goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zullen samen met je tot een professioneel ontwerp komen en daarbij advies geven hoe je jouw website in kunt zetten. Dit advies is zowel handig voor de zoekmachine vriendelijkheid van je website maar juist ook voor de uiteindelijke gebruikers. Wanneer je website namelijk goed en nuttig is voor de gebruiker zul je automatisch goed scoren in Google.

Website in WordPress

werking website wordpress
werking website WordPress

Wij werken voornamelijk met WordPress websites. Hiervoor hebben wij ons eigen framework geschreven waarmee wij jouw wensen kunnen vertalen naar een website. Er zijn geen beperkingen! Zo hebben wij een eigen makelaarsmodule, een portfoliomodule en ledenmodule geschreven. Meer over onze hostingdiensten lees je op onze webhostingpagina.

Tevens geven wij advies voor de te gebruiken plug-ins en als je kiest om de website bij ons onder te brengen zullen wij deze zelfs updaten! Hierdoor ben je gegarandeerd van een altijd up-to-date installatie.

Informatie over websites en de opties

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van je eigen website bij ons? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op en wellicht kunnen wij je verder helpen.

Datum 16 mei 2018 Nijm Webdesign & Hosting