Website onderhoud

Ben je teveel tijd kwijt aan het onderhouden van je website? Dan heeft NIJM Webdesign & Hosting de oplossing voor je. Voor scherpe tarieven plaatsen wij jouw teksten/afbeeldingen in je website! Het enige dat je hoeft te doen is ons de te maken wijzigingen mailen en wij doen de rest.

Onderhoud tarieven

Wij werken met een strippenkaart methode. Dit betekent dat je uren kunt kopen voor een vast bedrag per jaar. Wanneer wij een wijziging doorvoeren zullen wij een email sturen met daarin een logboek van de werkzaamheden en het tegoed dat je nog over heeft.

Zonder strippenkaart hanteren wij een uurtarief van 75 euro per uur exclusief BTW.

Basis onderhoud: 5 uur per jaar voor € 150,00 excl. BTW
Middel onderhoud: 12 uur per jaar voor € 350,00 excl. BTW
Groot onderhoud*: op afspraak

Let op: Er wordt altijd een minimum van 15 minuten per verzoek gerekend.

Voorwaarden

  • Wij verwachten dat de teksten en afbeeldingen aangeleverd worden door de klant. Om tijd te besparen raadden wij aan om de teksten in .doc/.docx formaat te sturen en afbeeldingen in .jpg/.png formaat. Wij zullen zelf de afbeeldingen web geschikt maken door deze te verkleinen.
  • Het is alleen mogelijk een onderhoudspakket af te nemen wanneer je de website ook bij ons onderbrengt. Alleen dan kunnen wij de snelste en beste onderhoudsservice garanderen.  Tevens lopen alle contracten tot en met december van het aanvraag jaar. Het is niet mogelijk om in datzelfde jaar een tweede onderhoudscontract af te sluiten.
  • Voor de pakketten Basis, Middel is het alleen mogelijk om teksten en afbeeldingen toe te laten voegen of aan te passen en niet voor technische aanpassingen.
  • Tevens gelden ook onze algemene voorwaarden op deze dienst

Geïnteresseerd in website onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Datum 26 april 2018 Nijm Webdesign & Hosting