Direct naar de inhoud.

Website onderhoud

Ben je teveel tijd kwijt aan het onderhouden van je website? Dan heeft NIJM Webdesign & Hosting de oplossing voor je. Voor scherpe tarieven plaatsen wij jouw teksten/afbeeldingen in je website! Het enige dat je hoeft te doen is ons de te maken wijzigingen mailen en wij doen de rest.

Onderhoud tarieven

Wij werken met een strippenkaart methode. Dit betekent dat je uren kunt kopen voor een vast bedrag per jaar. Wanneer wij een wijziging doorvoeren zullen wij een email sturen met daarin een logboek van de werkzaamheden en het tegoed dat je nog over hebt.

Zonder strippenkaart hanteren wij een uurtarief van 75 euro per uur exclusief BTW.

Basis onderhoud: 5 uur per jaar voor € 325,00 excl. BTW
Middel onderhoud: 10 uur per jaar voor € 600,00 excl. BTW
Groot onderhoud*: op afspraak

Let op: Er wordt altijd een minimum van 30 minuten per verzoek gerekend. De reden hiervoor is dat je voorrang krijgt en we binnen 3 werkdagen je verzoek verwerken.

Voorwaarden

  • Wij verwachten dat de teksten en afbeeldingen aangeleverd worden door de klant. Om tijd te besparen raadden wij aan om de teksten in .doc/.docx formaat te sturen en afbeeldingen in .jpg/.png formaat. Wij zullen zelf de afbeeldingen web geschikt maken door deze te verkleinen.
  • Het is alleen mogelijk een onderhoudspakket af te nemen wanneer je de website ook bij ons onderbrengt. Alleen dan kunnen wij de snelste en beste onderhoudsservice garanderen.
  • Teksten en afbeeldingen passen wij binnen 3 werkdagen voor je aan. Technische aanpassingen zijn afhankelijk van de complexiteit en zullen we van te voren eerst aangeven.
  • Tevens gelden ook onze algemene voorwaarden op deze dienst

Geïnteresseerd in website onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce