Direct naar de inhoud.

Webdesign Stadskanaal – De beste websites voor een betaalbare prijs!

Ben je opzoek naar een bedrijf voor webdesign in Stadskanaal? NIJM Webdesign is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van WordPress websites. We maken maatwerk WordPress thema’s voor alle soorten websites en webshops.

NIJM Webdesign Stadskanaal biedt verschillende mogelijkheden

NIJM Webdesign Stadskanaal biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons. Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar WordPress websites. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

Webdesign Stadskanaal Gespecialiseerd In Wordpress Websites

De specialiteiten van NIJM Webdesign Stadskanaal

Onze technische specialiteiten zijn als volgt:

 • Responsieve Website Design
  Dit betekent dat de website zich aanpast aan de breedte van elk scherm. Denk aan breedbeeld schermen, laptops, tablets en smartphones.
 • Klantvriendelijke websites
  Websites toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor elke gebruiker op elk apparaat. Zowel voor- als achterkant van de website. Voor de gebruiker een goede beleving en voor de beheerder eenvoudig te bewerken.
 • Zoekmachinevriendelijke websites
  Goed scoren in de zoekmachines zoals Google en Bing? Wij kunnen geen plek één garanderen maar doen ons best om zo hoog mogelijk te scoren en geven graag advies om beter te scoren!
 • Maatwerk WordPress thema
  Wij hebben ons eigen thema ontwikkeld, deze is snel en zeer gebruiksvriendelijk. Zonder technische kennis kun je altijd je site bijwerken.
 • Hosting in Nederland
  Wij hebben onze eigen dedicated en VPS servers. Dit houdt in dat wij ze up-to-date houden en beveiligen met de laatste technieken en daarmee zorgen voor veilige en snelle websites.

Voorbeelden van projecten

Wij hebben al veel bedrijven in Stadskanaal en omstreken mogen helpen met het bouwen van hun website of webshop. Dit doen wij ook samen met andere partners uit de regio. Wil je weten welke projecten wij allemaal gebouwd hebben? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio.

Centrumstadskanaal.nl
Webdesign Stadskanaal - De beste websites voor een betaalbare prijs! 3

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Ben je al geïnteresseerd in één van onze diensten? Wil je meer weten over de mogelijkheden en/of heb je andere vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij reageren over het algemeen altijd binnen 2 werkdagen.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce