WordPress Specialist. Op zoek naar hulp met WordPress?

Ben je op zoek naar een WordPress specialist? Dan ben je bij NIJM Webdesign & Hosting aan het juiste adres.

Beveiligen en automatisch updaten van WordPress

Wij vinden veiligheid zeer belangrijk en zorgen er daarom voor dat alle WordPress installaties die bij ons onder gebracht zijn altijd up-to-date zijn. Dit betekent dat jezelf niet meer hoeft om te kijken en je kunt focussen op je core business. Onze WordPress Hostingpakket maakt gebruikt van de meest recente PHP7 versie en is inclusief een SSL certificaat waarmee de website op https zal draaien.

WordPress SEO, beter vindbaar worden in zoekmachines

Ook kunnen wij je helpen je website beter vindbaar te maken in verschillende zoekmachines. Ons eigen geschreven WordPress theme framework is zeer licht en zoekmachinevriendelijk. Heb je al een theme en wil je deze behouden? Ook geen probleem. Wij hebben ervaring met verschillende soorten themes en kunnen PHP, HTML en CSS dromen. We geven je alvast een gratis tip: Installeer de plug-in Yoast SEO.

Uitbreidingen, koppelingen of themes voor WordPress

Wij hebben zelf de kennis in huis om WordPress uit te breiden met (zelfgeschreven) plug-ins, koppelingen of themes. Dit geldt ook bijvoorbeeld voor WooCommerce, de webshop plug-in voor WordPress.

Wij zijn WordPress specialist

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat ons een gratis scan doen van jouw wordpress website.

 

Datum 25 april 2018 Nijm Webdesign & Hosting