Website leasen

Tegenwoordig bieden wij ook professionele websites in leasevorm aan. Dit betekent dat je voor een maandelijks laag tarief een professionele website hebt met minimale investeringen en snel online kan. Onze lease websites kun je zelf beheren middels WordPress.

Hoe werkt het leasen van een website?

Stel je wilt een website die wij offreren voor € 600,00 en daarbovenop nog eens een hostingabonnement van € 100,- per jaar. Deze website kun je ook leasen vanaf € 19,95,- euro per maand all-inclusive. Deze zelfde website kun je dus ook in 35 maanden betalen. Deze prijs is ook inclusief de hosting, e-mailadressen, domeinregistratie en CMS.

Verder betaal je bij ons geen opstartkosten! Wat zit er nou in een dergelijke website lease?

Een eigen domeinnaam

De website wordt onder gebracht op onze server die wij voorzien van de laatste technologieën. Hier koppelen we dan jouw domeinnaam aan. Dit kan een bestaand domein zijn of een nieuwe die wij voor je kunnen aanvragen. Voor bestaande domeinnamen regelen wij de verhuizing.

Eigen e-mailadressen

Bij een professionele website hoort uiteraard ook professioneel uitziende e-mailadressen. Bij onze websitelease pakketten krijg je de optie om 2 e-mailadressen aan te maken. Denk hierbij aan info@jouwdomeinnaam.nl en voornaam@jouwdomeinnaam.nl. Meerdere e-mailadressen is ook mogelijk maar is optioneel en kost € 2,- per maand extra per extra e-mailadres.

WordPress website

25% van de websites draait al op WordPress en dit heeft natuurlijk een goede reden. WordPress is makkelijk in gebruik en heeft vrijwel geen leercurve. Standaard krijg je beheerders toegang tot je website waarbij je alle facetten kunt beheren van je website. Wij geven graag een demonstratie wanneer je niet weet hoe WordPress werkt.

Automatische updates

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze gehoste omgevingen veilig zijn. Ook snappen wij dat je niet zit te wachten om technisch onderhoud te plegen, daarom doen wij dit voor je. Wij houden WordPress en de gebruikte plug-ins up-to-date.

Goede support en bereikbaar via WhatsApp!

Wij bieden al onze klanten support voor hun website. Dit kan telefonisch en per e-mail maar wij staan je ook graag te woord via WhatsApp! Op deze manier proberen wij altijd binnen 2 werkdagen te reageren.

Datum 20 oktober 2016 Nijm Webdesign & Hosting

Reacties zijn gesloten.