Direct naar de inhoud.

Website leasen

Tegenwoordig bieden wij ook professionele websites in leasevorm aan. Dit betekent dat je voor een maandelijks laag tarief een professionele website hebt met minimale investeringen en snel online kan. Onze lease websites kun je zelf beheren middels WordPress.

Je least al een website vanaf € 19,95,- euro per maand exclusief BTW.  De betaling kan maandelijks of jaarlijks en is maandelijks opzegbaar. Verder betaal je bij ons geen opstartkosten.

Wanneer je kiest voor een jaarlijkse betaling krijg je 10% blijvende korting. 

Deze prijs is ook inclusief de hosting (tot 5GB), e-mailadressen, domeinregistratie en WordPress CMS. De looptijd is minimaal 12 maanden daarna per maand opzegbaar

Let op: dit leasepakket werkt niet in combinatie met een webshop!

Wat zit er nou precies in een dergelijke website lease?

Hoe werkt het leasen van een website?

Wanneer je een website least zullen wij eerst gezamenlijk de wensen bekijken. Je kunt ons materiaal aanleveren zoals bijvoorbeeld een logo, huisstijlen, foto’s en teksten. Hiermee zullen wij een eerste opzet maken aan de hand van jouw wensen. Deze zullen wij samen met je bespreken en waar nodig fine-tunen. Wanneer dit in orde is zullen we de website live zetten en krijg je van ons een beheerders account. Hiermee kun je zelf de inhoud van je website blijven bewerken en uitbreiden.

Wat zit er in het website leasepakket?

Wat krijg je allemaal bij dit pakket? Hieronder een opsomming van de belangrijkste punten.

1. Een eigen .nl of .com domeinnaam

De website wordt onder gebracht op onze server die wij voorzien van de laatste technologieën (Denk aan SSL, PHP7, HTTP/2) Hier koppelen we dan jouw gekozen .nl of .com domeinnaam aan. Dit kan een bestaand domein zijn of een nieuwe die wij voor je kunnen aanvragen. Voor bestaande domeinnamen regelen wij de verhuizing kosteloos.

2. Eigen e-mailadressen

Bij een professionele website hoort uiteraard ook professioneel uitziende e-mailadressen. Bij onze websitelease pakketten krijg je de optie om 2 e-mailadressen aan te maken. Denk hierbij aan info@jouwdomeinnaam.nl en voornaam@jouwdomeinnaam.nl. Meerdere e-mailadressen is ook mogelijk maar is optioneel en kost € 2,- per maand extra per extra e-mailadres.

3. WordPress website

Website Lease Wordpress Website

25% van de websites draait al op WordPress en dit heeft natuurlijk een goede reden. WordPress is makkelijk in gebruik en heeft vrijwel geen leercurve. Standaard krijg je een beheerders account voor je website, waarbij je alle facetten kunt beheren. Wij geven graag een demonstratie wanneer je niet weet hoe WordPress werkt. Ook kun je altijd gebruik maken van onze helpdesk.

4. Automatische updates

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze gehoste omgevingen veilig zijn. Ook snappen wij dat je niet zit te wachten om technisch onderhoud te plegen, daarom doen wij dit voor je. Wij houden WordPress en de gebruikte plug-ins up-to-date, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

5. Goede support en bereikbaar via WhatsApp!

Wij bieden al onze klanten support voor hun website. Dit kan telefonisch en per e-mail maar wij staan je ook graag te woord via WhatsApp! Op deze manier proberen wij altijd binnen 2 werkdagen te reageren.

Wil je gebruik maken van het Website Leasepakket of heb je nog vragen?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce