Direct naar de inhoud.

Webdesign Assen

Ben je op zoek naar een meedenkende partner voor je website of webshop in Assen? Dan ben je bij NIJM Webdesign & Hosting aan het juiste adres! Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van WordPress websites voor midden- en kleinbedrijf. Ben je een (startende) ondernemer zonder website, of heb je al een website maar wil je deze beter laten presteren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Alle websites die wij bouwen zijn geschikt voor elk formaat scherm. Ook geven wij graag advies om je website beter te laten presteren in bijvoorbeeld zoekmachines als Google en Bing.

NIJM Webdesign Assen biedt verschillende mogelijkheden

Webdesign Assen biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons. Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar WordPress websites. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Assen uitgelicht.

Webdesign Groningen gespecialiseerd in WordPress websites

Onze technische specialiteiten zijn als volgt:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce