Webdesign Assen

Ben je op zoek naar een meedenkende partner voor je website of webshop in Assen? Dan ben je bij NIJM Webdesign & Hosting aan het juiste adres! Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van WordPress websites voor midden- en kleinbedrijf. Ben je een (startende) ondernemer zonder website, of heb je al een website maar wil je deze beter laten presteren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Alle websites die wij bouwen zijn geschikt voor elk formaat scherm. Ook geven wij graag advies om je website beter te laten presteren in bijvoorbeeld zoekmachines als Google en Bing.

NIJM Webdesign Assen biedt verschillende mogelijkheden

Webdesign Assen biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons. Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar WordPress websites. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Assen uitgelicht.

Webdesign Groningen gespecialiseerd in WordPress websitesOnze technische specialiteiten zijn als volgt:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Datum 3 juli 2018 Nijm Webdesign & Hosting