Direct naar de inhoud.

Webdesign Zwolle

NIJM Webdesign & Hosting levert professionele websites door heel Overijsel. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk oplossingen en WordPress websites. Ook met je bestaande WordPress website kunnen wij je helpen!

Standaard bouwen wij professionele websites, die zowel mobiel/tablet vriendelijk als zoekmachine vriendelijk zijn. Door onze persoonlijke aanpak doen wij er alles aan om de website te leveren die voldoet aan je wensen.

NIJM biedt webdesign Zwolle meerdere mogelijkheden

NIJM biedt webdesign Zwolle verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons.

Als je al een bestaande website hebt dan is het mogelijk deze om te laten bouwen naar een WordPress website. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen, waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Zwolle uitgelicht.

Webdesign Groningen Gespecialiseerd In Wordpress Websites

Onze specialiteiten zijn als volgt:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij maken dan graag even een afspraak om je wensen eens door te nemen.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce