Website laten maken – vanaf €600!

Ben je op zoek naar een meedenkende partner voor jouw website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je een professionele website laten maken. Met onze persoonlijke aanpak zullen wij met je mee denken om jouw website tot een succes te maken. Dit kan al vanaf €600,- euro exclusief 21% BTW.

Snel een website laten maken?

Wij kunnen jouw website snel en professioneel opleveren. Afhankelijk van je wensen kunnen we je site binnen twee weken online zetten en als je kiest voor één van onze standaardontwerpen zelfs in één dag! Wij verzorgen naast het bouwen ook de hosting waarbij kwaliteit, veiligheid en snelheid voorop staat! Al onze websites zijn standaard mobiel- en tablet vriendelijk en zullen volledig geoptimaliseerd worden. Hierdoor is de kans groter dat je goed zult scoren in de zoekmachines. Uiteraard zullen we je hier ook bij adviseren.

Zelf eenvoudig de website kunnen beheren

Wij bouwen onze sites met WordPress in combinatie met ons eigen framework genaamd NijmEngine. Hierdoor zal je website zeer snel laden en zeer gebruiksvriendelijk zijn test het resultaat zelf maar eens met testmysite.thinkwithgoogle.com en vul https://nijm.nl in. Het is zeer eenvoudig om in WordPress je teksten te beheren, afbeeldingen toe te voegen, video’s toe toe te voegen etc.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een demo?

Wil jij je website laten maken door ons, of heb je andere vragen? Wij staan je graag te woord. Wil je een demonstratie van WordPress in combinatie met ons systeem? Maak dan eens een afspraak via onze contactpagina of bel/WhatsApp ons op 06 12 71 50 83.

Datum 4 augustus 2017 Nijm Webdesign & Hosting