Onze Diensten

NIJM Webdesign & Hosting biedt verschillende diensten aan. Hieronder vind je een korte samenvatting van onze diensten. Voor meer uitgebreidere informatie en prijzen kun je klikken op de bijbehorende links, maar je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Webdesign & ontwikkeling:

Wilt je een eigen website, webshop of maatwerk applicatie voor je eigen bedrijf of privé? Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak! Wij maken gebruik van OpenSource paketten zoals WordPress voor websites en Opencart voor Webshops. Voor deze paketten hebben wij een eigen framework gebouwd waarmee wij deze kunnen inrichten naar de wensen van de klant.

Lees voor meer informatie onze webdesignpagina

Hosten van een website:

Wanneer je een website laat bouwen heb je webruimte nodig. Dit wordt ook wel webhosting genoemd. Hiervoor hebben wij voor ieder een passend hostingpakket beschikbaar! Onze servers worden geoptimaliseerd voor ons eigen maatwerk, WordPress en OpenCart systemen. Ook updaten wij deze systemen automatisch. Heb je een anders systeem en wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag ons eens naar onze overstap mogelijkheden!

Lees voor meer informatie onze webhostingpagina

Website onderhoud:

Wil je een eigen website up-to-date houden maar is er geen tot weinig tijd om de aanpassingen zelf door te voeren? Dan kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarmee je voor een goedkoper tarief de aanpassingen kan laten doen. Het gaat hierbij om teksten, afbeeldingen en de structuur van de website. Updates van het systeem zijn inbegrepen bij het hostingpakket.

Lees voor meer informatie onze onderhoudspagina

Datum 25 april 2018 Nijm Webdesign & Hosting