Webdesign

Wij maken websites die werken in de volgende browsers: FireFox, Internet Explorer, Edge, Safari, Google Chrome, Opera, in andere woorden de meest gebruikte browsers! Verder willen wij het webdesign realiseren door de opdrachtgever goed bij de ontwikkeling te betrekken ook tijdens het webdesign proces. Dit in de vorm van interviews, feedback en terugkoppeling met de opdrachtgever. U bepaald dus wat wij bouwen!

Gespecialiseerd in WordPress

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben daar ons eigen framework op gebouwd. Zo kunnen wij de basis WordPress functionaliteiten uitbreiden met nieuwe functionaliteiten waarbij wij de code blijven onderhouden. Wanneer u deze website bij ons host zullen wij tevens al het onderhoud uit handen nemen. U hoeft dus nooit meer uw website en de door ons goedgekeurde plug-ins te updaten, dit doen wij voor u.

Responsive webdesign

Ons doel is om websites te ontwerpen en te ontwikkelen zoals de klant het voor ogen heeft. Wij betrekken daarom de klant zowel bij het ontwerp proces als het ontwikkel proces. In de eerste stap zullen wij een schets creëren. Deze zullen wij samen met de klant doornemen en live aanpassen naar uw wens. Tevens geven wij u advies bij deze aanpassingen, bijvoorbeeld waarom u dit niet of juist wel moet doen. Uiteindelijk beslist u!

In deze tijd is het belangrijk om uw website ook mobielvriendelijk te hebben. Alle websites die wij bouwen krijgen een standaard responsive webdesign. Zo heeft u al een responsive WordPress website vanaf €600,-. 

Goedkope basis website zonder CMS

U heeft al een eigen website zonder CMS vanaf €350,- exclusief BTW. Dit is EXCLUSIEF domeinnaam en webhosting. Als u speciale wensen heeft kunt u dit aangeven en zullen wij de kosten middels een vrijblijvende offerte in kaart brengen. Om deze offerte aan te vragen kunt u het offerteformulier invullen.

Het is ook mogelijk om een website met CMS aan te vragen. Dit kan zowel maatwerk als een Open Source oplossing zijn zoals bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Magento of OpenCart. Wij hebben met elk platform ervaring maar adviseren om gebruik te maken van WordPress. Voor meer informatie over onze webdesign diensten kun u contact met ons opnemen.

Datum 11 juli 2016 Nijm Webdesign & Hosting

Reacties zijn gesloten.