Direct naar de inhoud.

Webdesign – laat je website naar je eigen wensen ontwerpen

Wij maken websites die werken in de meest gebruikte browsers zoals bijvoorbeeld FireFox, Internet Explorer, Edge, Safari, Google Chrome, Opera. Verder willen wij een design realiseren in samenwerking met jou. Dit doen wij door je goed bij de ontwikkeling te betrekken ook tijdens het webdesign proces. Dit in de vorm van interviews, feedback en terugkoppeling.

Wordpress Update

Gespecialiseerd in WordPress

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben daar ons eigen framework op gebouwd. Zo kunnen wij de basis WordPress functionaliteiten vrij eenvoudig en snel uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Wanneer je deze website bij ons onderbrengt zullen wij tevens al het onderhoud uit handen nemen. Je hoeft dus nooit meer je website en de door ons goedgekeurde plug-ins te updaten, dit doen wij voor je.

Responsive webdesign met CMS

Ons doel is om websites te ontwerpen en te ontwikkelen zoals de klant het voor ogen heeft. Wij betrekken daarom de klant zowel bij het ontwerp proces als het ontwikkel proces. In de eerste stap zullen wij een schets creëren. Deze zullen wij samen met de klant doornemen en live aanpassen naar uw wens. Tevens geven wij je advies bij deze aanpassingen, bijvoorbeeld waarom je dit niet of juist wel zou moeten doen. Uiteindelijk beslist jij.

In deze tijd is het belangrijk om uw website ook mobielvriendelijk te hebben. Alle websites die wij bouwen krijgen een standaard responsive webdesign. Zo heeft u al een responsive WordPress website vanaf € 750,- exclusief BTW.  

Rebranding Swydo
Thuys-Styling.nl

Goedkope basis website responsive en zonder CMS

Je hebt al een eigen website zonder CMS vanaf € 350,- exclusief BTW. Als je speciale wensen hebt kun je dit aangeven en zullen wij de kosten middels een vrijblijvende offerte in kaart brengen. Om deze offerte aan te vragen kunt je het offerteformulier invullen.

Bestaande website ombouwen naar WordPress

Heb je al een website bijvoorbeeld in Joomla? Dan kunnen wij deze ook voor je ombouwen naar een WordPress omgeving.  De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de website.

Krachtvoordeveenkolonien

Voor meer informatie over onze webdesign diensten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn tevens bereikbaar via Telefoon / WhatsApp op 06 127 150 83.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce