Webdesign Groningen

Webdesign Groningen door NIJM Webdesign & Hosting. Onze specialiteit ligt in het ontwikkelen van WordPress websites voor midden- en kleinbedrijf. Ben je een (startende) ondernemer zonder website, of heb je al een website maar wil je deze beter laten presteren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen professioneel uitziende websites, die zowel mobiel vriendelijk als zoekmachine vriendelijk zijn. Dit alles volgens onze persoonlijke aanpak. Wij betrekken de klant zoveel mogelijk bij het ontwerp en ontwikkelproces, zodat de klant het product krijgt dat hij wil.

NIJM Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden

Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons.

Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar WordPress websites. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Groningen uitgelicht.

Webdesign Groningen gespecialiseerd in WordPress websitesOnze technische specialiteiten zijn als volgt:

  • Responsive Website Design.
  • Klantvriendelijke en zoekmachine vriendelijke websites.
  • Content Marketing.
  • SEO teksten beoordelen.
  • WordPress websites bouwen/uitbreiden/verbeteren/beveiligen

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Datum 11 mei 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Reacties zijn gesloten.