Direct naar de inhoud.

Webdesign Groningen – Betaalbare en goed vindbare websites door NIJM Webdesign

Webdesign Groningen door NIJM Webdesign & Hosting. Wij leveren professionele websites door heel Groningen. Onze specialiteit ligt in het bouwen van maatwerk en WordPress websites voor ondernemers. Ben je een (startende) ondernemer zonder website? Of heb je al een website maar wil je deze beter laten presteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bouwen professionele websites, die zowel mobiel/tablet vriendelijk als zoekmachine vriendelijk zijn. Ook werken we met een persoonlijke aanpak, waarbij we de klant zoveel mogelijk betrekken bij het ontwerpen en bouwen van de website. Op deze manier garanderen wij dat de klant het product krijgt dat hij graag wil.

NIJM Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden

NIJM Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons.

Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar een WordPress website. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen, waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Groningen uitgelicht.

Webdesign Groningen Gespecialiseerd In Wordpress Websites

Onze specialiteiten zijn als volgt:

Onze klanten uit Groningen

Webdesign Groningen

NIJM Webdesign staat klaar om klanten uit Groningen te helpen met hun website en of webshop. Als een professioneel webdesignbureau begrijpt NIJM Webdesign de unieke uitdagingen en kansen waarmee bedrijven in Groningen worden geconfronteerd in het digitale tijdperk.

Bovendien biedt NIJM Webdesign voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de websites optimaal presteren en relevant blijven in een voortdurend veranderend digitaal landschap. Kortom, NIJM Webdesign is de ideale partner voor bedrijven in Groningen die streven naar een sterke en effectieve online aanwezigheid.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij maken dan graag even een afspraak om je wensen eens door te nemen.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce