Webdesign Groningen

NIJM Webdesign & Hosting levert professionele websites door heel Groningen . Onze specialiteit ligt in het bouwen van maatwerk en WordPress websites voor midden- en kleinbedrijf. Ben je een (startende) ondernemer zonder website? Of heb je al een website maar wil je deze beter laten presteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bouwen professionele websites, die zowel mobiel/tablet vriendelijk als zoekmachine vriendelijk zijn. Ook werken we met een persoonlijke aanpak, waarbij we de klant zoveel mogelijk betrekken bij het ontwerpen en bouwen van de website. Op deze manier garanderen wij dat de klant het product krijgt dat hij graag wil.

NIJM Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden

NIJM Webdesign Groningen biedt verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een kant-en-klare oplossing volgens ons websitelease concept. Maar wil je liever zelf meer invloed hebben op je website, dan kun je er ook één op maat laten ontwikkelen door ons.

Onze prijzen zijn scherp, omdat wij van mening zijn dat iedereen (ongeacht zijn budget) een website moet kunnen laten maken.

Ook is het mogelijk om bestaande websites om te laten bouwen naar een WordPress website. Wij hebben ervaring met veel andere CMS systemen, waarbij wij ervaren dat onze klanten WordPress het meest eenvoudig vinden. Om deze reden geven wij klanten met een bestaande website de optie om deze over te zetten op een WordPress omgeving.

De specialiteiten van NIJM Webdesign Groningen uitgelicht.

Webdesign Groningen gespecialiseerd in WordPress websitesOnze specialiteiten zijn als volgt:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@nijm.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij maken dan graag even een afspraak om je wensen eens door te nemen.

 

Datum 3 juli 2018 Nijm Webdesign & Hosting