Hosting

Wanneer je een website laat bouwen moet deze natuurlijk vrijwel altijd bereikbaar zijn. Hiervoor heb je webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. NIJM Webdesign & Hosting heeft een aantal opties voor het hosten van websites.

WordPress, OpenCart en NIJMFrame

Wij specialiseren ons voornamelijk in het hosten van WordPress, OpenCart en ons eigen NIJMFrame. Doordat wij ook de kennis in huis hebben van deze systemen kunnen wij je ook bij technische vragen van dienst zijn. Ook bouwen wij zelf modules, plug-in en templates voor deze systemen. Wij willen ons dus onderscheiden door een actieve rol in te nemen bij het hosten van je website of webshop.

Veilig, snel en betrouwbare hosting

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Het voordeel van het hosten bij ons is dat wij tevens de website monitoren en in de gaten houden. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites. Wanneer je jouw WordPress website bij ons onderbrengt komt je in ons onderhoudssysteem terecht. Hiermee houden wij deze WordPress installatie en plug-ins gezond door deze te updaten en te beveiligen. Ook zijn wij constant bezig om onze hostingservers uit te breiden en te verbeteren. Dit kenmerkt zich door de snellere laadtijden van websites.

Datum 8 augustus 2016 Nijm Webdesign & Hosting