Direct naar de inhoud.

Hosting

Wanneer je een website laat bouwen moet deze natuurlijk vrijwel altijd bereikbaar zijn. Hiervoor heb je webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. NIJM Webdesign & Hosting heeft een aantal opties voor het hosten van websites.

WordPress, WooCommerce en NIJMFrame

Wij specialiseren ons voornamelijk in het hosten van WordPress, Woocommerce en ons eigen NIJMFrame. Doordat wij ook de kennis in huis hebben van deze systemen kunnen wij je ook bij technische vragen van dienst zijn. Ook bouwen wij zelf modules, plug-ins en templates voor deze systemen. Wij willen ons onderscheiden door een actieve rol in te nemen bij het hosten van je website of webshop.

Veilig, snel en betrouwbare hosting

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Het voordeel van het hosten bij ons is dat wij tevens de website monitoren en in de gaten houden. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites. Wanneer je jouw WordPress website bij ons onderbrengt komt je in ons onderhoudssysteem terecht. Hiermee houden wij deze WordPress installatie en plug-ins gezond door deze te updaten en te beveiligen. Ook zijn wij constant bezig om onze hostingservers uit te breiden en te verbeteren. Dit kenmerkt zich door de snellere laadtijden van websites. Je kunt meer informatie vinden over onze WordPress Hosting pagina.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Wat anderen over ons zeggen

Pingwin logo

"Nijm maakt mooie en goed werkende websites, die goed op de klant zijn afgestemd. Voor ons internet bureau is dat erg belangrijk en daarom werken we regelmatig met Arjan. Als we bij Arjan een website laten maken is deze ook altijd meteen geoptimaliseerd voor Google. Dat is voor ons als zoekmachine optimalisatie bureau ook erg fijn van de samenwerking met Arjan.

- Pingwin over Nijm Webdesign

Klantbeoordelingen

Nijm Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce