Op zoek naar Professionele WordPress hosting? Zoek niet verder.

Wij specialiseren ons in professionele WordPress hosting. Hierbij zorgen wij er voor dat jouw website snel werkt maar ook goed beveiligd is. Ook hebben wij veel kennis van de websites die gebouwd zijn op WordPress of WooCommerce. Zo kunnen wij je goed helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines.

Veilig, snel en persoonlijke hulp

Wanneer je gebruik maakt van onze professionele WordPress hosting omgeving kun je ons vragen stellen over jouw website. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website snel laadt en goed beveiligd is! Zo krijgt iedereen bij ons standaard een SSL certificaat en installeren wij een paar plug-ins die jouw WordPress site veiliger maakt.

Je kunt ook een Gratis scan en advies krijgen wanneer je overstapt naar NIJM Webdesign & Hosting. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress omgevingen.

Als je besluit je WordPress website bij ons onder te brengen, zullen wij deze op een aantal punten gaan scannen:

  • Snelheid, wordt de site snel geladen en welke onderdelen kunnen wij verbeteren? Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van caching.
  • Veiligheid, is WordPress up-to-date en zijn de gebruikte plug-ins wel veilig genoeg? Is het mogelijk de inlogpagina onbeperkt te kunnen proberen? Bij het overzetten naar onze server maken wij jouw website zo veilig mogelijk.
  • Vindbaarheid, wat is de huidige status van je vindbaarheid en hoe kun je dit verbeteren? Wij geven graag advies!  Eventuele aanpassingen laten wij vaak vallen onder onze (gratis) verhuisservice.

Dus op zoek naar een professionele WordPress hosting partner die met je mee denkt?

Neem dan snel eens contact met ons op! Wij zijn tevens bereikbaar via Telefoon / WhatsApp op 06 127 150 83.

Datum 3 juli 2018 Nijm Webdesign & Hosting