Direct naar de inhoud.

Op zoek naar Professionele WordPress hosting? Zoek niet verder.

Wij specialiseren ons in professionele WordPress hosting. Hierbij zorgen wij er voor dat jouw website snel werkt maar ook goed beveiligd is. Ook hebben wij veel kennis van de websites die gebouwd zijn op WordPress of WooCommerce. Zo kunnen wij je goed helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines.

Veilig, snel en persoonlijke hulp

Wanneer je gebruik maakt van onze professionele WordPress hosting omgeving kun je ons vragen stellen over jouw website. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website snel laadt en goed beveiligd is! Zo krijgt iedereen bij ons standaard een SSL certificaat en installeren wij een paar plug-ins die jouw WordPress site veiliger maakt.

Je kunt ook een Gratis scan en advies krijgen wanneer je overstapt naar NIJM Webdesign & Hosting. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress omgevingen.

Als je besluit je WordPress website bij ons onder te brengen, zullen wij deze op een aantal punten gaan scannen:

  • Snelheid, wordt de site snel geladen en welke onderdelen kunnen wij verbeteren? Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van caching.
  • Veiligheid, is WordPress up-to-date en zijn de gebruikte plug-ins wel veilig genoeg? Is het mogelijk de inlogpagina onbeperkt te kunnen proberen? Bij het overzetten naar onze server maken wij jouw website zo veilig mogelijk.
  • Vindbaarheid, wat is de huidige status van je vindbaarheid en hoe kun je dit verbeteren? Wij geven graag advies!  Eventuele aanpassingen laten wij vaak vallen onder onze (gratis) verhuisservice.

Wat zijn de hosting opties?

Je kunt bij ons kiezen om op onze snelle shared hosting omgeving te hosten om kosten te besparen. Het nadeel van shared hosting is wel dat je de kracht van de server deelt met de andere klanten. Je kunt dus last van elkaar hebben en dit terug merken in de snelheid.

Wil je gegarandeerd een snelle website dan is een VPS een betere investering. De kosten liggen wel veel hoger, maar je bent gegarandeerd dat de kracht en geheugen volledig voor jouw website/webshop gebruikt wordt.

Dus op zoek naar een professionele WordPress hosting partner die met je mee denkt?

Neem dan snel eens contact met ons op! Wij zijn tevens bereikbaar via Telefoon / WhatsApp op 06 127 150 83.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce