Direct naar de inhoud.

Over Ons

NIJM Webdesign & Hosting is een bedrijf gevestigd in Stadskanaal liggend in de provincie Groningen. Wij bouwen, onderhouden en hosten websites, webshops en webapplicaties. Door goed te communiceren met onze klanten zijn wij in staat om ideeën van de klant om te bouwen naar werkelijke resultaten.

Bij het bouwen van onze websites en applicaties gebruiken we de volgende technieken: XHTML, HTML5, CSS, JavaScript, MySQL en PHP. Ook bieden wij webruimte (hosting) en onderhoudscontracten aan. Meer informatie kun je vinden op via de pagina “onze diensten“.

Tinnegieter 33 Te Stadskanaal (Kantoor Nijmko Telecom Ict &Amp; Beveiliging En Nijm Webdesign &Amp; Hosting)
Arjan Nijmeijer Van Nijm Webdesign &Amp; Hosting Bij De Nijmmobile

WordPress met ons eigen NIJMFrame framework

Wij hebben ons eigen framework gebouwd dat nauw samenwerkt met WordPress genaamd NIJMFrame. Hiermee kunnen wij kwalitatief goede producten garanderen en alle ideeën omzetten naar een goed werkend product voor een scherpe prijs. Ook is onze server geoptimaliseerd voor WordPress, wij gebruiken technieken die de website sneller zal laten laden. Wanneer je de website bij ons onderbrengt verzorgen wij zelfs de updates van WordPress en de door ons goedgekeurde plug-ins!

Uiteraard zijn wij van NIJMwebdesign & hosting niet beperkt tot deze systemen maar werken wij ook op verzoek met Joomla, Drupal, Magento of uw eigen maatwerksysteem. Door onze uitgebreide kennis van verschillende talen en programmeermethodes kunnen wij het product leveren dat bij u past!

Werkwijze van NIJM Webdesign & Hosting

Onze werkwijze bestaat over het algemeen uit de volgende fasen:

Ontwerpfase

In de eerste fase zal er met de klant besproken worden wat de voorkeuren zijn van bijvoorbeeld de kleurstelling, vormen etc. Ook zullen we samen de wensen van de website bespreken; “wat is het doel?”, “wie is de doelgroep” enzovoorts. Naar aanleiding van dit gesprek zullen er schetsen gemaakt worden van een webpagina en de structuur van de te bouwen website. Deze schetsen zullen besproken worden met de klant. Vervolgens zullen de besproken punten aangepast worden en gepresenteerd worden. Hierna is er nog eenmaal de kans om aanpassingen door te voeren. De structuur en indeling van de website zal hier in grote lijnen vastgelegd worden in nauw overleg met de klant.

Implementatiefase

In de implementatiefase worden de schetsen uitgewerkt tot een echt werkende website of webshop. Dit houdt in dat het gemaakte ontwerp uit de vorige fase gebouwd zal worden. Er zal hier rekening gehouden worden met zoekmachine vriendelijkheid (SEO). Wanneer er een eerste klikversie klaar staat zal deze met de klant doorgenomen worden. De klant is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van teksten en afbeeldingen. Wij streven er naar direct de goede content te plaatsen maar wanneer dit niet op correcte wijze aangeleverd worden gebruiken wij dummyteksten en afbeeldingen. Het is uiteraard mogelijk dit later eenvoudig zelf aan te passen.

Afrondingsfase

De laatste fase is bedoelt om de punten op de i te zetten. De klant kan nu nog materiaal aanleveren, zodat wij de website een initiële vulling geven. Wanneer alle punten rond zijn zal de website met de klant door genomen worden en zal er een uitleg gegeven worden van het CMS systeem indien aanwezig. Als dan alles akkoord is kan de website gelanceerd worden!

Indien het project meerdere fasen vereist zal dit in de opdracht omschrijving vermeld worden.

NIJM Webdesign & Hosting contactinformatie

Wij zijn gevestigd aan de Tinnegieter 33 in Stadskanaal in de provincie Groningen in het pand van onze partner Nijmko Telecom & ICT.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce