Over Ons

Tinnegieter 33 te Stadskanaal (kantoor Nijmko Telecom ICT & Beveiliging en NIJM Webdesign & Hosting)NIJM Webdesign & Hosting is een bedrijf gevestigd in Stadskanaal liggend in de provincie Groningen. Wij bouwen, onderhouden en hosten websites, webshops en webapplicaties. Door goed te communiceren met onze klanten zijn wij in staat om ideeën van de klant om te bouwen naar werkelijke resultaten.

Bij het bouwen van onze websites en applicaties gebruiken we de volgende technieken: XHTML, HTML5, CSS, JavaScript, MySQL en PHP. Ook bieden wij webruimte (hosting) en onderhoudscontracten aan. Meer informatie kun je vinden op via de pagina “onze diensten“.

WordPress met ons eigen NIJMFrame framework

Arjan Nijmeijer van NIJM Webdesign & Hosting bij de Nijmmobile

Wij hebben ons eigen FrameWork gebouwd dat nauw samenwerkt met WordPress genaamd NIJMFrame. Hiermee kunnen wij kwalitatief goede producten garanderen en alle ideeën omzetten naar een goed werkend product voor een scherpe prijs. Ook is onze server geoptimaliseerd voor WordPress, wij gebruiken technieken die de website sneller zal laten laden. Wanneer je de website bij ons onderbrengt verzorgen wij zelfs de updates van WordPress en de door ons goedgekeurde plug-ins!

Uiteraard zijn wij van NIJMwebdesign & hosting niet beperkt tot deze systemen maar werken wij ook op verzoek met Joomla, Drupal, Magento of uw eigen maatwerksysteem. Door onze uitgebreide kennis van verschillende talen en programmeermethodes kunnen wij het product leveren dat bij u past!

Werkwijze van NIJM Webdesign & Hosting

Onze werkwijze bestaat over het algemeen uit de volgende fasen:

Ontwerpfase

In de eerste fase zal er met de klant besproken worden wat de voorkeuren zijn van bijvoorbeeld de kleurstelling, vormen etc. Ook zullen we samen de wensen van de website bespreken; “wat is het doel?”, “wie is de doelgroep” enzovoorts. Naar aanleiding van dit gesprek zullen er schetsen gemaakt worden van een webpagina en de structuur van de te bouwen website. Deze schetsen zullen besproken worden met de klant. De besproken punten zullen dan aangepast worden en vervolgens weer getoond worden. Hierna is er nog eenmaal de kans om aanpassingen door te voeren. De structuur van de website zal hier vastgelegd worden in overleg met de klant.

Implementatiefasefase

De tweede fase is het uitwerken van de schetsen. Dit houdt in dat het gemaakte ontwerp uit de vorige fase gebouwd zal worden. Er zal hier rekening gehouden worden met zoekmachine vriendelijkheid (SEO). Wanneer er een eerste klikversie klaar staat zal deze met de klant doorgenomen worden.

Afrondingsfase

De laatste fase is bedoelt om de punten op de i te zetten. De klant kan nu nog materiaal aanleveren zodat wij de website een initiële vulling geven. Wanneer alle punten rond zijn zal de website met de klant door gebladerd worden. Indien akkoord kan de website na dit laatste gesprek gelanceerd worden!

Indien het project meerdere fasen vereist zal dit in de opdracht omschrijving vermeld worden.

NIJM Webdesign & Hosting contactinformatie

NIJM Webdesign & Hosting is gevestigd aan de Tinnegieter 33 in Stadskanaal in de provincie Groningen in het pand van onze partner Nijmko Telecom & ICT.

 


Grotere kaart weergeven

NIJM Webdesign & Hosting staat geregistreerd bij de kamer van koophandel met het volgende kvk nummer: 01127873

Datum 12 oktober 2017 Nijm Webdesign & Hosting