Direct naar de inhoud.
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een succesvol 2016

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een succesvol 2016

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Het jaar 2015 is al bijna weer voorbij. Langs deze weg wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2016. Wij zullen ook het nieuwe jaar weer klaar staan om de beste service te leveren voor onze klanten.

Wat staat er (nu al) op het programma van 2016?

1. PHP 7 Update
Op 3 december 2015 is er een nieuwe volledige PHP update uitgekomen is onder de naam PHP 7. Deze zullen wij Q1 van 2016 gaan doorvoeren op onze servers voor alle websites. Voordelen van PHP 7 is dat deze sneller werkt dan zijn voorganger PHP 5.6 waar wij momenteel op draaien. PHP 6 is nooit uitgebracht en wordt als een gefaald project gezien voor diegenen die zich afvragen waarom deze er niet is. Meer info over PHP 6 kun je hier lezen.

De voordelen zijn dat alle PHP gerelateerde projecten, dus ook WordPress, veel sneller en efficiënter zullen draaien. Ook zullen verouderde (deprecated) functies verwijderd worden en zullen er strengere programmeerregels gehanteerd moeten worden dat de veiligheid weer ten goede komt.

Omdat wij service hosting verlenen zullen wij de websites van onze klanten zo nodig hierop kosteloos aanpassen.

2. DKIM, SPF en DMARC
Doordat mailingdiensten zoals Google Gmail, Microsoft Outlook steeds strengere regels hanteren willen wij ook meewerken aan een betere e-mail klimaat. Wij zullen in de loop van 2016 extra DNS regels instellen om zo te zorgen dat de mail afkomstig van onze servers ook netjes gevalideerd worden. Hierdoor wordt de kans dat er misbruik gemaakt wordt van je eigen e-mailadres aanzienlijk kleiner. Ook zal de mail die je verstuurt minder snel als spam gemarkeerd worden.

3. Nieuwe producten
Sinds dit jaar zijn wij ook Google Analytics gecertificeerd en willen wij nieuwe producten aanbieden waarmee je een beter beeld kan krijgen van de statistieken van websites en webshops naast de basis implementatie die wij verzorgen. Dit betekent dat wij doelen kunnen instellen of een uitgebreide e-commerce tracking kunnen inrichten.

4. Verbeterde WordPress Framework
Dit jaar zijn wij ook begonnen met WordPress hosting en optimalisatie. Klanten die bij ons hosten voorzien wij van updates van de systemen. Ook hebben wij ons eigen framework ontwikkeld waarmee wij optimale themes kunnen bouwen voor WordPress. In 2016 zullen wij hier ook weer verder in ontwikkelen met de nieuwe technieken die PHP 7 ons gaat bieden.

5. Nieuwe prijzen en producten
Omdat wij onze service en producten op alle vlakken verbeteren en uitbreiden dienen wij ook de prijzen te herzien. Wij hebben onze prijzen al 10 jaar niet hoeven te veranderen echter zullen in Q1 2016 bekent gemaakt worden maar zullen uiteraard niet schokkend zijn.

 

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce