Direct naar de inhoud.
Juridische documenten voor je website

Juridische documenten voor je website

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Als je een website begint, dan denk je natuurlijk na over jouw boodschap, het design, en gebruiksvriendelijkheid van de website. Allemaal leuke en creatieve dingen om je mee bezig te houden. Wat er ook nog bij komt kijken zijn de juridische hobbels, zoals het compliant en up-to-date houden van je website met wettelijke regels. De drie belangrijkste documenten om op jouw website weer te geven zijn algemene voorwaarden, een privacyverklaring en een disclaimer. Hierdoor geef je aan jouw bezoekers bijvoorbeeld duidelijk aan wat jouw voorwaarden zijn en hoe jij omgaat met hun persoonsgegevens.

Juridisch Document NodigUiteraard laat jij een website bouwen voor een bepaald doel. Je werft klanten, gaat samenwerkingen aan met partners en misschien ben je zelfs van plan om iemand aan te nemen die jou met de business gaat helpen? Hoe ga je dit juridisch regelen? Hoe makkelijk gaat dit zonder het inschakelen van een (dure) advocaat die tevens een uurtarief hanteert?

Bij JuriDox maak jij zelf de juridische documenten die je nodig hebt voor een vaste prijs. Met behulp van een slimme software wordt je met duidelijke vragen geloodst door de juridische kennis van kennispartners van JuriDox, zodat je binnen enkele minuten een juridisch document op maat ontvangt op basis van jouw behoeften.

Wat is JuriDox

Nda FotoJuriDox is als e-commerceplatform specifiek gericht op ondernemers in het MKB die regelmatig standaarddocumenten gebruiken zoals arbeidsovereenkomsten of algemene voorwaarden. Ondernemers zijn zich er goed van bewust dat zij afspraken die zij maken met klanten, medewerkers of bijvoorbeeld over de omgang met privacygevoelige gegevens nauwkeurig moeten vastleggen. De tijd of de middelen om daar advies over in te winnen ontbreken vaak en veel documenten die gratis of tegen een vergoeding worden aangeboden zijn niet allesomvattend. Door het hanteren van de interactieve vragenlijst van JuriDox worden ondernemers in staat gesteld om goede maatwerkdocumenten te maken. Daarbij is het zelfs mogelijk dat bijvoorbeeld de bestelde algemene voorwaarden door JuriDox worden gehost waardoor deze voorwaarden voortdurend up-to-date zijn. 

Kennispartners

Uiteraard moeten juridische documenten correct en volledig zijn. Daarom werkt JuriDox met juridische specialisten uit ons kennisnetwerk. JuriDox heeft kennispartners in het Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, ICTrecht en Privacyrecht (AVG/GDPR). Een voorbeeld van onze kennispartners is ICTRecht, een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. ICTRecht heeft zich in 10 jaar tijd neer weten te zetten als een belangrijke nichespeler binnen zijn rechtsgebied.

Wens je meer informatie of weet je niet welk document geschikt is? JuriDox kan jou helpen hiermee.

Bezoek de website en volg JuriDox op LinkedIn of Facebook voor relevante juridische content.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce