Direct naar de inhoud.

Nijm Webdesign & Hosting vanaf nu leerbedrijf

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Erkend-Leerbedrijf125X125-V1Nijm Webdesign & Hosting vindt het belangrijk om te investeren in het opleiden van jong talent. Om een geschikte leeromgeving te bieden zijn kwaliteit van de werkzaamheden en het bieden van voldoende begeleiding natuurlijk van groot belang. Wij zijn verheugd om u mede te delen dat Nijm Webdesign & Hosting positief beoordeeld is door Ecabo en nu in het bezit is van het certificaat voor erkende leerbedrijven!

Deze week is de eerste stagiair bij Nijm van start gegaan: Marnick Meesters!

Hieronder stelt Marnick zich voor:

Wie ben ik?
Mijn naam is Marnick, ik ben 19 jaar en woon in Ter Apel. Ik volg de opleiding Applicatieontwikkelaar MBO 4 aan het Drenthe College in Emmen.

Ik zit nu in leerjaar 2 en dat betekent dat ik halverwege het schooljaar op stage moet. Samen met school ben ik op zoek gegaan naar mogelijke stageplekken. Al vrij snel ontdekten wij dat er weinig erkende leerbedrijven in Stadskanaal te vinden waren. Maar na goed gezocht te hebben vonden we Nijm.

Dit is mijn kans om veel PHP kennis op te doen en iemand in de industrie zelf te zien werken.

Naast een passie voor webdesign en applicatie ontwerpen, vind ik het erg leuk om films te maken en ben ik ook iedere avond in de sportschool te vinden.

Ik kijk erg uit naar de rest van de stage, en ik hoop dat ik door deze ervaring uiteindelijk gegroeid ben in het vak.

Zoals Steve Jobs al zei: ‘’stay hungry, stay foolish”.

 

Wij wensen Marnick een leerzame en plezierige stage toe!

Erkend-Leerbedrijf234X60-V1

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce