Direct naar de inhoud.

SSL Certificaat

Websites voorzien van een SSL certificaat zijn te herkennen aan de groene adresbalk, het slotje in de adresbalk en het “https” adres. Dit houdt in dat alle communicatie tussen de server en de bezoeker gecodeerd is: de gegevens worden versleuteld verzonden. De informatie is daardoor moeilijker te onderscheppen door een derde partij en dus veiliger.

Waarom een SSL certificaat?

De hoofdreden om een SSL Certificaat aan te schaffen is uiteraard veiligheid. Daarnaast heeft Google aangekondigd “https” adressen voorrang te geven op “http” adressen in het zoekproces. In de toekomst is de internetgigant van plan dit uit te breiden. Wellicht gaan ze zelfs zo ver om de standaard “http” adressen als “onveilig” te bestempelen. (bron: Google Webmaster Central Blog)

Het is mogelijk wanneer de website bij ons gehost wordt om via ons een SSL certificaat aan te vragen en deze te laten installeren. De volgende drie opties bieden wij aan:

Domein validatie SSL

  • Alleen domeinnaam houder wordt gecontroleerd (geen groene balk)
  • In het certificaat worden gegevens van de domeinnaamhouder opgenomen.
  • 2 domeinen (www en nonwww)
  • Gratis bij al onze hostingpakketten. Weten waarom? Lees dan het artikel:Vanaf 2017 alle door ons gehoste websites op SSL

Uitgebreide Validatie SSL (zowel domein als organisatie)

nijm.nl-heeft-ssl

  • zowel organisatie als domein worden gecontroleerd (groene balk)
  • In het certificaat worden alle bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat opgenomen en grondig gecontroleerd. Kamer van koophandel uittreksels worden opgevraagd en de aanvrager wordt opgebeld om te bewijzen dat hij inderdaad de aanvrager van het certificaat is. Met dit certificaat wordt de groene balk in de browser zichtbaar.
  • 2 domeinen (www en nonwww)
  • Levertijd 1 tot 5 werkdagen
  • voorbeeld: https://nijm.nl
  • 150 euro per jaar of 280 euro per 2 jaar

De prijzen hierboven zijn exclusief 21% BTW en inclusief installatie en configuratiekosten. De betaalde certificaten die wij afnemen zijn afkomstig van COMODO. De gratis SSL certificaten zijn afkomstig van Let’s Encrypt!

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

NIJM Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce