Direct naar de inhoud.

SSL Certificaat

Websites voorzien van een SSL certificaat zijn te herkennen aan de groene adresbalk, het slotje in de adresbalk en het “https” adres. Dit houdt in dat alle communicatie tussen de server en de bezoeker gecodeerd is: de gegevens worden versleuteld verzonden. De informatie is daardoor moeilijker te onderscheppen door een derde partij en dus veiliger.

Waarom een SSL certificaat?

De hoofdreden om een SSL Certificaat te gebruiken is uiteraard veiligheid. Daarnaast geeft Google “https” adressen voorrang op de versleutelde “http” adressen in zijn zoekmachine. Het is inmiddels al zo dat “http” adressen als “onveilig” bestempeld worden. (bron: Google Webmaster Central Blog)

Het is bij ons standaard dat er een SSL certificaat geïnstalleerd wordt:

Let’s Encryp SSL-certificaat

  • Domeinnaam houder wordt gecontroleerd
  • In het certificaat worden gegevens van de domeinnaamhouder opgenomen.
  • 2 domeinen (www en nonwww)
  • Gratis bij al onze hostingpakketten. Weten waarom? Lees dan het artikel:Vanaf 2017 alle door ons gehoste websites op SSL

Deze gratis SSL certificaten zijn afkomstig van Let’s Encrypt en worden dus standaard bij elk hostingpakket geactiveerd en geïnstalleerd.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce