Direct naar de inhoud.
Makelaardij Schiphuis

Makelaardij Schiphuis

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 24 feb 2015
  • tags:

Voor makelaardij Schiphuis uit Musselkanaal hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De website is zelf eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Verder hebben wij social media kanalen aangemaakt denk aan een Facebookpagina en een Twitteraccount.

Ook hebben wij een eigen makelaarsmodule ontwikkeld. Hiermee kan men eenvoudig woningen toevoegen met de bijbehorende gegevens. Deze zijn dan vervolgens te zoeken op vooraf aangegeven velden. de woningen worden ook automatisch uit het makelaarsysteem gehaald middels een XML koppeling.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Klantbeoordelingen

Nijm Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce