Noorderwijzer

Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs in het noorden? Dan kun je bij Noorderwijzer kijken of er een baan beschikbaar voor je is. Noorderwijzer is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties voor voortgezet (speciaal) onderwijs, mbo en lerarenopleidingen in de regio Drenthe.

Restyling van de website noorderwijzer.nl

De website is door ons naar de juiste styling omgezet. Er stond al een basis klaar voordat wij aan de slag zouden gaan. De website op dat moment voldeed niet aan het ontwerp van Puuridee en daarom zijn wij gevraagd dit meer in lijn te trekken.

De site maakte gebruik van een pagebuilder waar wij enkele uitbreidingen voor hebben geschreven door gebruik te maken van een zogenoemde childtheme. Hierdoor konden we enkele beperkingen van deze childtheme omzeilen en onze eigen code gebruiken.

WordPress Meesterbaan koppeling

Ook hebben wij een technische koppeling gerealiseerd met Meesterbaan. De vacatures die op Meesterbaan geplaats worden, komen automatisch op de eigen website. Zijn vacatures verlopen of verwijdert dan zal de website ook automatisch bijgewerkt worden.

Optimalisatie via een eigen VPS

Omdat de website persoonsgegevens zou gaan verwerken is er gekozen voor een eigen Virtual Private Server. Een bijkomend voordeel ten opzichte van shared hosting is dat de website ook een stuk sneller zal draaien omdat je geen “buren” hebt.

Noorderwijzer Scholen Website
Noorderwijzer 2
Bekijk de website