Direct naar de inhoud.
Sterk webdesign. Aantrekkelijk én nuttig

Sterk webdesign. Aantrekkelijk én nuttig

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 03 apr 2024
  • tags:

Bezoekers trekken en de informatie bieden die zij zoeken. Dat wil je bereiken met jouw website. Dan is het ontwerp van de site van groot belang. Maar waarom eigenlijk? Eenvoudig gezegd kan het juiste ontwerp jouw merk maken of breken. Daarom is het essentieel om te investeren in een goed webdesign. Een design dat aandacht trekt én dat weet vast te houden.

De basis van jouw digitale imago

Een eerste indruk is snel gemaakt. Zeker bij een bezoek aan een website. Het ontwerp moet dan ook echt goed zijn. Het moet er natuurlijk goed uitzien. Daarnaast spelen de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de site een belangrijke rol. Een website die er goed uitziet én soepel werkt, nodigt bezoekers uit om langer te blijven hangen.

De voordelen van sterk webdesign zijn er genoeg. Zo verbetert het de gebruikerservaring en zorgt het ook voor een hogere ranking in zoekmachines. En dat is precies wat je wilt: dat jouw site goed gevonden wordt. Een professioneel ontwerp verhoogt de geloofwaardigheid van je merk en stimuleert bezoekers tot actie. Dat kunnen verschillende acties zijn zoals bijvoorbeeld een aankoop, het invullen van een contactformulier of inschrijven op een nieuwsbrief.

Connectie met je doelgroep

Voordat je een ontwerp laat maken, is het belangrijk om jouw doelgroep te kennen. Wie zijn zij? Wat willen zij? En vooral: wat heb jij ze te bieden? Een webdesign dat naadloos aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je doelgroep, zorgt namelijk voor een sterke band. Dit betekent niet alleen dat het ze moet aanspreken, de inhoud moet ook aansluiten bij wat zij interessant vinden.

Taal, beeldgebruik en navigatie moeten allemaal worden ingezet in dienst van je publiek. Dat geldt ook voor websites die al langer in de lucht zijn. Je wilt relevant blijven en vooral in beeld van de doelgroep. Daarom is het essentieel dat jouw website dat ook doet. Dit betekent regelmatig nieuwe content plaatsen en het ontwerp van de website boeiend houden voor bezoekers. Je wilt immers dat ze terugkeren.

De kunst van functionaliteit

Je hebt de doelgroep duidelijk voor ogen, er is een strak ontwerp gemaakt en je weet wat je wilt bereiken. Aan ons de taak om de website te bouwen. Voordat deze gelanceerd wordt, moeten alle functionaliteiten grondig getest worden. Dat is essentieel, om de gebruikerservaring optimaal te houden. Knoppen moeten werken, links moeten doorsturen naar de juiste pagina’s en je moet goed kunnen navigeren. Daarnaast is het belangrijk dat de inhoud van de website, dus de teksten en afbeeldingen, relevant zijn.

Wil je ook een website met een sterk webdesign?

Een website zonder fouten, versterkt je professionaliteit. Daar draagt een sterk ontwerp zeker aan bij. Als partner van ons is Puuridee hierin gespecialiseerd. Zij zorgen voor een passend ontwerp voor jouw website, dat volledig aansluit bij jouw wensen, waarna wij hem voor je bouwen. Dus wil jij jouw online aanwezigheid vergroten en meer aandacht trekken voor jouw product of bedrijf? Wij helpen je graag. Maak eenvoudig een afspraak via info@nijm.nl of 06 127 150 83.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce