Verrassend Stadskanaal heeft een nieuwe website voor 2016

  • door:
  • op:
  • tags:

Verrassend Stadskanaal Is het grote feestevenement van Stadskanaal en omstreken. Wij zijn benaderd om dit jaar weer de website te bouwen en te voorzien van een zakelijk jasje.

Verrassend Stadskanaal weer op WordPress

De vorige editie moest speels en druk zijn. Wij hebben destijds de website op WordPress gebouwd, zodat deze basis eenvoudig om te zetten zou zijn op een nieuw ontwerp. Dit jaar moest de website een zakelijke uitstraling krijgen die overeenkomt met de style van het informatiegidsje. Eigenlijk hebben we deze stijl één op één over kunnen nemen. Als je wilt weten wat er dit jaar te doen is, neem dan snel een kijkje op www.verrassendstadskanaal.nl.

GoSports maken wij ook!

Sinds de vorige editie heeft het onderdeel GoSports een eigen website gekregen. Deze moet speels van opzet zijn. Wij hebben ook opdracht gekregen om deze website te bouwen. Deze zal speelser zijn en meer gericht zijn op de jeugd. De release van deze website staat gepland in juni.

Ook een zakelijke WordPress website?

Wil je ook een zakelijke WordPress website waarbij je volledige invloed hebt op het te bouwen ontwerp en wil je een betrouwbare en meedenkende partij? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen wij je verder helpen!