Direct naar de inhoud.

WordPress

Leveranciermodule Voor WordpressWordPress is momenteel één van de meest gebruikte beheersystemen. Wij helpen je bij het installeren, configureren en het beveiligen van je WordPress website of webshop. Ook kunnen wij voor je een op maat gemaakte theme ontwerpen en creëren. Verder willen wij je helpen door het technische gedeelte uit handen te nemen denk aan updaten van je plugins/thema’s van je website uiteraard WorPress zelf.

Wat kan ik met WordPress?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een simpele wie-wat-waar website en toch de teksten en afbeeldingen zelf eenvoudig kunnen aanpassen of wil je een zeer uitgebreide webshop met een product configurator erin? Niets is te gek wanneer je de juiste plug-in kunt vinden. Ook kunnen wij op maat gemaakte addons maken voor je website bijvoorbeeld een makelaarsmodule of ledenmodule om maar een paar opties te noemen.

Meer informatie over WordPress kun je vinden op officiële website van WordPress.org.

Ik heb al een website, wat nu?

Geen probleem! Wij kunnen je bestaande website omzetten naar een WordPress website voor een betaalbare prijs. Heb je al een WordPress website? Dan kun je deze alsnog bij ons onderbrengen. Wij zullen hiervoor de website scannen en daar onze technische aanpassingen op maken (beveiliging aanscherpen, plug-ins controleren, alles updaten), dit valt onder onze gratis verhuisservice.

Geen zorgen over veiligheid en back-ups, dit verzorgen wij voor je!

Wanneer je de website bij ons onderbrengt zullen wij de updates en dagelijkse back-ups verzorgen. Hierdoor kun je zelf focussen op de inhoud van je website. Wij helpen je bij het installeren, optimaliseren, beveiligen en het maken van back-ups van je website.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in WordPress kunnen we je tevens ondersteunen bij alle vraagstukken. Uiteraard staan wij voor je klaar wanneer je toch tegen problemen oploopt. Je kunt dan altijd gebruik maken van onze helpdesk (zowel telefonisch als per e-mail). Ook geven wij graag advies wanneer je op zoek bent naar een plug-in.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce