Direct naar de inhoud.
PHP7.4 de standaard op onze servers

PHP7.4 de standaard op onze servers

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Onze servers zijn inmiddels ge-update met PHP7.4.

Wat zijn de verschillen ten opzichte van PHP7.3?

In PHP7.4 zijn er vooral veel kleine technische wijzigingen in bepaalde PHP functies. Voor de meeste klanten is het belangrijkste om te weten dat de PHP7.4 weer ietsjes sneller is dan PHP7.3

Wil je meer weten over de technische aard van de wijzigingen? Laat het ons dan even weten. Voor de volledige lijs aan wijzigingen klik je hier.

PHP7.4 en WordPress

Wat voor effect heeft het op je WordPress website? Als het goed is niet veel. Het is echter wel afhankelijk van je thema en de plug-ins die je gebruikt. Mocht je problemen onder vinden na deze update, neem dan even contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen. We verwachten echter weinig problemen doordat alle sites bij ons al op PHP7.3 draaien.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce