Direct naar de inhoud.
Op naar PHP7.4

Op naar PHP7.4

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 09 feb 2020
  • tags:

Deze maand staat de volgende update weer gepland. We zullen onze servers voorzien van PHP7.4. Hierbij zal PHP7.3 uitgefaseerd worden.

Wat zijn de verschillen ten opzichte van PHP7.3?

In PHP7.4 zijn er vooral veel kleine technische wijzigingen in bepaalde PHP functies. Voor de meeste klanten is het belangrijkste om te weten dat de PHP7.4 weer ietsjes sneller is dan PHP7.3

Wil je meer weten over de technische aard van de wijzigingen? Laat het ons dan even weten. Voor de volledige lijs aan wijzigingen klik je hier.

PHP7.4 en WordPress

Wat voor effect heeft het op je WordPress website? Als het goed is niet veel. Het is echter wel afhankelijk van je thema en de plug-ins die je gebruikt. Mocht je problemen onder vinden na deze update, neem dan even contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen. We verwachten echter weinig problemen doordat alle sites bij ons al op PHP7.3 draaien.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

NIJM Webdesign logo NIJM Webdesign logo

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat Nijm Webdesign & Hosting voor u kan betekenen.

Betrouwbare hosting

NIJM Webhosting logo NIJM Webhosting logo

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten alle tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketen bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

NIJM Webonderhoud logo NIJM Webonderhoud logo

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Wat anderen over ons zeggen

Pingwin logo

"Nijm maakt mooie en goed werkende websites, die goed op de klant zijn afgestemd. Voor ons internet bureau is dat erg belangrijk en daarom werken we regelmatig met Arjan. Als we bij Arjan een website laten maken is deze ook altijd meteen geoptimaliseerd voor Google. Dat is voor ons als zoekmachine optimalisatie bureau ook erg fijn van de samenwerking met Arjan.

- Pingwin over Nijm Webdesign

Klantbeoordelingen

Nijm Webdesign & Hosting

5/5 Op basis van 12 stemmen

Beoordeel ons ook via onze Facebookpagina

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce