Direct naar de inhoud.
Vanaf vandaag draaien al onze servers op PHP 7.3

Vanaf vandaag draaien al onze servers op PHP 7.3

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Zoals je van ons gewend bent zijn wij constant bezig met het updaten van onze servers. Dit keer hebben we PHP 7.2 ge-update naar PHP 7.3 maar wat betekent dit voor jou?

Verbeterde prestaties

PHP 7.3 is weer iets sneller dan PHP7.2. De snelheid winst is niet zo groot als de stap van PHP5 naar PHP7. Maar alle beetjes helpen!

Wat betekent dit voor mijn WordPress website?

Wanneer je gebruik maakt van een thema dat door ons is gebouwd zul je niet heel veel merken behalve dat de website iets sneller geladen kan worden. Maak je gebruik van plug-ins of thema van derden. Dan dien je even te cont

Op het moment van schrijven draait, volgens de officiële WordPress statistiek pagina,  50,2% op PHP7 waarvan:

17,6% PHP7.0
12,8% PHP7.1
17,2% PHP7.2
2,6% PHP7.3

Schrikbarend is nog steeds het percentage dat we zien bij PHP7.0 en PHP 5.6. Meer dan 48,7% draait nog op deze versie die niet meer ondersteunt sinds 3 december 2018 of al lang niet meer ondersteunt worden. (bron: php.net)  

Image

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce