Direct naar de inhoud.

Website laten maken in Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbare website bouwer uit Groningen? Vooral een partij die op persoonlijke wijze met je mee denkt en daarbij een mooie, professionele en doeltreffende website of webshop voor jouw organisatie kan bouwen?

Een website in Groningen: een WordPress website.

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij voor onze klanten een veilige, snelle en stabiele online omgeving met daarbij een website of webshop die voldoet aan de wensen van onze klant. Onze servers staan in Groningen en deze hebben wij geoptimaliseerd voor WordPress.

Wij denken met je mee over het goed inzetten van je online media, waarbij de bezoeker direct krijgt waar hij naar op zoek is.

Verhoog je conversie met een goed gebouwde website!

Uiteraard is het belangrijkste voor een website dat deze functioneel en duidelijk is voor jouw klanten. Hiermee vergroot je de conversie en word je beter zichtbaar in zoekmachines.

Wat je kunt doet om dit te verbeteren? Lees bijvoorbeeld onze 5 gratis tips om je vindbaarheid te verbeteren.

Imperium Groningen Webshop
Webshop Imperium Groningen
Energiekeurplus.nl Uit Groningen
Website Energiekeur+

Dus wil je een website laten maken door een webbouwer uit Groningen?

Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of kom eens langs voor een kopje koffie/thee.

Contact
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.
Bezig Met Versturen

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce