Direct naar de inhoud.

KPN gestopt met mailserver, maak gebruik van onze eigen mailserver!

Eigen Mailserver Bij Nijm Webdesign &Amp; HostingWij krijgen de laatste dagen veel vragen met betrekking tot foutmeldingen bij het versturen van e-mails. Alle gevallen hadden te maken met KPN internetabonnementen en specifieker met de mailserver van KPN. KPN is namelijk per 9 november gestopt met de KPN SMTP Relaydienst voor e‑mail. Hiermee was het mogelijk om via de SMTP servers van KPN de e-mails te versturen, maar deze dienst zal per 9 november verouderd zijn en niet meer worden ondersteund. Het officiële bericht van KPN is hier te lezen: https://www.kpn.com/zakelijk/mkb/mailinstelling.htm.

Dit betekent dus dat mensen die de mail versturen via bijvoorbeeld smtp.kpnmail.nl geen e-mail meer kunnen versturen vanaf 9 november. Indien je de website bij ons onder gebracht hebt, kun je gratis gebruik maken van onze eigen mailserver! Dit betekent wel dat je enkele instellingen moet wijzigen.

Wat moet je globaal doen om via onze eigen mailserver te werken?

  1. Pas de SMTP server aan van het account naar mail.uweigendomeinnaam.nl
  2. Zorg dat je uitmailt over poort 587 en hiervoor inlogt met dezelfde gegevens als de inkomende mailserver, desnoods maken we een extra account hiervoor aan!

Help het lukt mij niet, geen nood wij helpen je graag!

Onze mailserver is te gebruiken door alle klanten die bij ons een hostingpakket afnemen. Weet je niet hoe dit werkt of kom je er gewoon niet uit of heb je andere vragen. Ben je nog geen klant bij ons, dan staan wij je ook graag te woord en kunnen wij zelfs vrijblijvend een offerte maken voor een overstap! Ook kunnen wij op afstand helpen met de instellingen in bijvoorbeeld Microsoft Outlook, Mozzila Thunderbird of een andere POP/IMAP e-mailclient.

Hulp nodig of informatie inwinnen? Neem dus gerust contact met ons op via info@nijm.nl of bel met 0599 820 299 en wij helpen je graag verder.

 

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce