Direct naar de inhoud.
Samenwerking met True voor een nog betere kwaliteit

Samenwerking met True voor een nog betere kwaliteit

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze hostingomgevingen. Wellicht dat jullie het al gemerkt hebben, maar sinds 1 juni zijn wij gaan samen gaan werken met True. Inmiddels draaien we ruim een maand op de nieuwe server en wij zien een grote performance boost ten opzichte van onze vorige server.

Nieuwsgierig naar de samenwerking die wij zijn aangegaan? Je leest er meer over in het artikel: NIJM samen met True voor de beste serverprestaties.

Maar wat veranderd er nou voor de klanten van NIJM?

In principe veranderd er voor onze klanten niets behalve dat de server weer klaar is voor de toekomst. Zo zullen de laadtijden van de websites en webapplicaties sneller worden. Ook hebben wij een professionele partij achter de hand bij onze specifieke server wensen.

Wil je meer weten over onze samen werking? Bekijk dan ook eens het artikel op de website van TRUE B.V.

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce