Direct naar de inhoud.
Een sterk team – Puuridee & NIJM

Een sterk team – Puuridee & NIJM

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Krachten bundelen. Dat was het startpunt voor onze samenwerking met het bureau voor strategie en design Puuridee. Een partner met wie wij al meerdere jaren mogen samenwerken. Want samen staan we sterker!

Website Puuridee

Ons verhaal

Het begon in 2019. Dat jaar kwam Puuridee met een spoedaanvraag bij ons. Binnen twee weken hebben wij een website gebouwd. Van A tot Z. Tijdens deze bouw hebben we gelijk al geproefd van de fijne samenwerking met Puuridee. En deze beviel voor beide partijen zo goed, dat we hier niet meer mee gestopt zijn.  

Samen bereiken we meer

Sindsdien hebben we diverse keren de technische realisatie mogen doen, van websites die Puuridee heeft ontworpen.

Puuridee houdt zich bezig met de strategie achter de website. Doelen, doelgroep, klantreis en toptaken van de webbezoeker worden door Puuridee nauwkeurig afgestemd. Als is bepaald welke informatie, teksten en afbeeldingen op de website gepubliceerd moet worden, maken ze het design in een klikbaar prototype.

Nadat hun klant dit heeft goedgekeurd, kunnen wij aan de slag en zetten we het om in een ‘echte’ website. Wij houden ons bezig met waar wij goed in zijn: de enen en de nullen. Wij bieden onze techniekkennis, bouwen de websites en zorgen voor de hosting. Zo komen de mooiste websites tot stand!

We hebben ook de techniek van de website van Puuridee zelf mogen maken.

We houden contact!

Maar daar eindigt het zeker niet. Nee. We zorgen er ook voor dat de website goed blijft functioneren door de hosting te verzorgen en veiligheidsupdates te doen.

Wij blijven zorgen voor het beste resultaat. Zo bouwen we een website waar we trots op kunnen zijn! Wij zijn blij met de fijne samenwerking.

Wil jij ook een frisse nieuwe website?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Hierin is ook voor jou de samenwerking met Puuridee en ons samen mogelijk. Zo bereik je nóg meer!

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce