Direct naar de inhoud.
Convident als web en online marketing samenwerkingspartner

Convident als web en online marketing samenwerkingspartner

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jan 2024
  • tags:

Convident is sinds 2015 dé specialist in het creëren van online successen voor ambitieuze organisaties! Vanuit hun kantoor in hartje Groningen bedienen zij in samenwerking met NIJM opdrachtgevers op het gebied van webontwikkeling en online marketing. Hierbij kijken de mensen van Convident verder dan enkel de website of jouw online marketingcampagne (SEO, SEA en Social ads). 

Het belang van goede online marketing

Tegenwoordig is online vindbaar zijn met je bedrijf essentieel. Om goede online vindbaarheid te kunnen realiseren heeft NIJM gekozen voor een samenwerking met de online marketing experts van Convident. Deze zijn bekend met het (WordPress) websysteem, op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en weten hoe ze per klant een passende online marketing strategie kunnen inzetten.

Optimaliseren voor zoekmachines

Dat je website of webshop er goed uitziet en dat deze naar behoren werkt is één. Maar relevante bezoekers naar jouw webomgeving trekken is een tweede. Deze komen niet zomaar op jouw website terecht. Door middel van SEO marketing, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, zorgt Convident ervoor dat jouw website getoond wordt in de organische resultaten van Google. Door het optimaal inrichten van de content op je website zorgen zij ervoor dat Google of andere zoekmachines jouw website op de juiste wijze indexeren en deze gemakkelijk kunnen ‘lezen’. Doordat Google jouw website begrijpt, zal dit invloed hebben op je ranking en je website hoger laten scoren in de zoekresultaten.

Adverteren in Google

Naast het optimaliseren van jouw content weet Convident ook andere effectieve manieren van online klantbenadering. Denk hierbij aan zoekmachine advertenties. Deze advertenties worden getoond boven de ‘SERP’, ook wel de organische resultaten genoemd. Door te adverteren boven deze organische resultaten, zullen potentiële klanten je eerder vinden en sneller op jouw website klikken. Voor optimaal resultaat wordt aangeraden om deze manier van online marketing te combineren met een SEO strategie.

Het opbouwen van domein autoriteit

Stel je voor. Je wordt aangesproken door iemand met gezag, dan luister je naar wat deze persoon je verteld omdat diegene een bepaalde autoriteit heeft. Ditzelfde geldt ook voor websites in de zoekmachines. Als jouw website veel autoriteit heeft, dan ziet een zoekmachine als Google deze sneller als waardevol. Door jouw website te voorzien van sterke en kwalitatieve backlinks, zorgt Convident ervoor dat de zoekmachines jouw website vanuit een sterke autoriteit gaan zien.

Linkbuilding is kort gezegd het vergaren van links van pagina’s van derden. Een eigenaar van een pagina kan ervoor kiezen om een (hyperlink) op zijn of haar webpage te plaatsen en deze door te sturen naar jouw webomgeving. Hierdoor heb jij een backlink ontvangen van een externe pagina, oftewel een website van derden. Hoe meer van deze backlinks je ontvangt, des te meer autoriteit een pagina opbouwt in zoekmachines zoals Google. Eigenlijk moet je backlinks dus zien als een soort stemmen van goedkeuring. Hoe meer backlinks, oftewel stemmen een pagina bevat, hoe betrouwbaarder deze oogt in de ogen van Google.

Ook complexere web vraagstukken

Bij Convident kijken ze verder dan alleen online marketing en vindbaarheid richting de zoekmachines. Ze kijken ook kritisch naar de voorkant en achterkant van een website of webshop. Goede vindbaarheid begint namelijk met clean programmeer code waar wij zelf ook erg op letten bij het bouwen van websites/wesbshops. 

Waar nodig denken ze mee. Doordat zij zelf ook maatwerk WordPress websites, modules en koppelingen ontwikkelen kunnen we onze krachten bundelen en jouw bedrijfsprocessen effectiever inrichten. Het beheren van jouw klanten, producten of voorraad gebeurd vaak niet in de website. Dit is ‘slechts’ het marketingkanaal waarmee richting de klant wordt gecommuniceerd. Toch wil je graag een actueel aanbod kunnen tonen. Een koppeling met het bestaand systeem behoort dan tot de mogelijkheden. Deze koppeling kan vaak twee kanten op. Zo toon je beschikbaarheid op de website en worden aanvragen direct verwerkt in het ERP of CRM. Kortom, ze bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Benieuwd naar alles wat Convident te bieden heeft? Neem dan een kijkje op hun website convident.nl of vraag naar de mogelijkheden via NIJM!

Webdesign, webshops, onderhoud en hosting

Website of Webshop

Website of Webshop

Een mooie en vindbare website of webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk snel op onze Webdesign pagina en bekijk wat NIJM Webdesign & Hosting voor jou kan betekenen.

Betrouwbare hosting

Betrouwbare hosting

Jouw website veilig en altijd bereikbaar? Jouw website of webshop moet natuurlijk ten aller tijden bereikbaar en veilig zijn. Onze hosting pakketten bieden de oplossing!

Professioneel onderhoud

Professioneel onderhoud

Zelf geen tijd om je website te beheren? Dan hebben wij de juiste service voor jou! Met onze onderhoudscontracten besteed je het bijwerken van de website aan ons uit!

Talen en technieken waarin wij gespecialiseerd zijn

WordPress HTML/CSS JavaScript jQuery PHP MySQL WooCommerce